Så er der fodbold

Her i familien har vi i dag snakket om fodbold. Hvordan går det de danske hold i Europa. Både AaB, FcK, og FcM skal spille europæisk i denne uge. I sidste uge fik alle 3 danske hold dårlige resultater i 1. runde kampene, så det er spændende hvordan det komme til at gå i returen.

AaB – Champions League eller Europa League

AaB skal i aften spille på Cypern mod APOEL Nicosia. Aften temperaturen er på hele 30 grader, så det bliver vejrmæssigt en helt anden kamp end den regnfulde kamp i Aalborg i sidste uge. APOEL var heldige med at hive 1 – 1 med sig hjem fra Aalborg, og dermed videre på reglen om udebanemål, hvis returen skulle ende 0 – 0. AaB er derfor tvunget frem på banen, da de SKAL score mindst 1 mål.

Jeg tror dog at AaB forsøger at spille sikkert i forsvaret og udnytte evt. fejl fra APOEL. Det er trods alt APOEL’s hjemmebane, og derfor må de vise lidt mere spil end de gjorde i Aalborg. Jeg tror at første halveg slutter 0 – 0, og at AaB ender med at vinde 0 – 1, når kampen slutter.

Jeg gætter: AaB i Champions League.

FcK – Champions League eller Europa League

FcK skal i morgen aften spille retur i Leverkusen. Første kamp blev tabt på eget græs med 2 – 3, og man må derfor formode at Leverkusen er går videre til Champions League. Det er trods alt et meget stærkt tysk hold, og FcK skal score mindst 2 mål for at have en chance. Jeg tror ikke at FcK får meget med hjem, hvis de kaster alt frem for at få de 2 mål. Kan de holde Leverkusen fra mål, og måske selv putte en enkelt ind, så bliver Leverkusen måske frustrerede og får tilskuerne på nakken. Med lidt held kan 0 – 2 målet så finde sted i slutningen af kampen.

Dette er dog rent drømmescenarie. Et mere realistisk bud er nok 2 – 0 eller 2 – 1 til tyskerne.

Jeg gætter: FcK i Europa League

FcM – Europa League eller slut

FcM skal spille torsdag aften på heden mod Panathinaikos. Grækerne vandt den første kamp med hele 4 – 1, så der er nok ikke meget at gøre for ulvene. 3 mål skal hentes mod de stærke grækere, og det er nok umuligt. Jeg gætter på et 1 – 1 resultat i den kamp.

Jeg gætter: FcM ude af Europæisk fodbold

EDIT: 29/8-14

Æv, æv. Hold da magleby de danske hold fik stryg. Første runde kampene kom ud med dårligere resultater, men det var intet i forhold til anden runde. Alle 3 kampe endte dårligere end forudset. AaB og FcK tabte begge med hele 4 – 0 og FcM tabte på egen bane med 1 -2. I de 6 kampe blev der altså samlet scoret 18 mål imod de danske hold, hvilket er 3 mål pr. kamp i snit 🙁

2 Comments

  • Det var da godt nok nogle kedelige resultater. Brøndby fik ligeledes tæsk tidligere i Europa League kvalen. Jeg håber at AaB og FcK opper sig i de Europa League puljer, som de kommer i.

    Ved du forøvrigt hvornår der er udtrækning til Europa League puljerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *