feriebolig

Oplev de skønne ferieboliger i Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft

På Djursland i Østjylland ligger et dejligt sted, som alle burde have fornøjelsen af at kende. I den lille by Ebeltoft, der er hovedby på Mols, findes intet mindre end et ferieparadis. Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft er uden tvivl et af de skønneste ferieområder i Danmark, og der er mange glæder ved at anskaffe sig et sommerhus i dette område. Kommer man fra København, Gentofte eller Nordsjælland er det en genial idé at have en feriebolig, hvor man kan komme væk fra storbyen og hverdagen og slappe af med familien og dem, man holder af. Og det hele året rundt.

Se ferieboliger på denne hjemmeside.

De mange glæder ved en feriebolig

Sommerhus er som sådan ikke den ideelle betegnelse for de beboelser, der findes i Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft. Egentlig bør man kalde dem ferieboliger – pointen er nemlig, at man kan nyde dem alle årets årstider. En af de største glæder ved at have en feriebolig er jo netop, at den hele året rundt fungerer som et sted, hvor man kan komme væk fra hverdagens stres og jag og få ro i sindet, inden man skal tilbage på arbejde eller i skole. Her kan familien nyde hinandens selskab i dejlig skønne omgivelser, der både giver sig godt ud i solskin og snevejr. Så længe man sørger for at have opvarmning i sin feriebolig, bør der ikke være nogen problemer med et vinter- eller efterårsbesøg, hvor temperaturerne kan være ganske lave.

Der er desuden rig mulighed for at underholde alle familiens medlemmer med Ebeltofts skønne natur og smukke strande, byens sportslige arrangementer og de mange kulturelle tilbud. Det er ikke fro sjov, at Øer Maritime Ferieby går under navnet Danmarks smukkeste ferieby. Her kan man nyde den elegante facon, som naturens elementer står i samspil med den særlige arkitektur på en unik beliggenhed. Feriebyen består af i alt syv øer, og der er rig mulighed for at nyde de smukke strandarealer og tage en dukkert på en varm sommerdag eller en opfriskende dukkert på en koldere årstid, hvis man er glad for at vinterbade.

Lidt om Feriebyens historie

Øer Maritime Ferieby kan faktisk trække sin historie helt tilbage til 1935. Fra dette år og frem til 1975 blev der nemlig for første gang igangsat en udgravning af arealerne, der senere skulle blive til det skønne ferieboligområde, som vi kender det i dag. Men først ti år efter, i 1985, begyndte et hold arkitekter sammen med en entreprenør i gang med at designe de 300 ferieboliger, der i dag befinder sig på de i alt syv øer. Idéen kom oprindeligt fra en ferie til Sydfrankrig, hvor en stadsingeniør lod sig inspirere. Men bl.a. på grund af en lettere anstrengt økonomi, var det først i 2005, at konceptet blev ændret således, at feriebyen blev et sted, hvor private kunne købe deres egne ferieboliger lige ud til vandet. Der blev investeret i Øer Maritime, og alt blev renoveret, og sådan blev feriebyen til det paradis, vi kender i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *