mad på budget

Nytårs catering på budget

Man kan ikke helt forestille sig at holde nytår på et stramt budget, men det er naturligvis nødvendigt for nogle, selvom man vil gå helt ud og købe lidt luksus. Derfor er der kommet flere steder, hvorfra man kan købe en relativ billig nytårsmenu udefra, som samtidig ikke kræver at man bruger alt for meget tid på det. Nytårs catering, forbinder mange med noget dyrt, men man kan faktisk gøre det relativt billigt med et par forskellige finter, der kan spare en for mange penge. Det er specielt vigtigt, hvis man som så mange lever på SU.

Det første man skal gøre sig klart er, hvor meget man er klar til at betale for nytårs catering. Har man et budget på under 100 kroner, kan det godt blive svært, specielt hvis det også skal dække drikkevarer. Så skal man i stedet stå med det hele selv, men man kan finde priser omkring 150, der stadig er af en god kvalitet. Det kræver blot en smule forberedelse. Man skal selvfølgelig ikke vælge den store 6 retters menu, men i stedet gå efter en, der kun serverer hovedretten. På den måde kan man selv stå for en relativ billig forret og dessert.

En rejecocktail er en sikker vinder, som du kan servere for de fleste, og kan du finde ud af præsentationen, så kan du sagtens byde dine venner på denne ret, der også er en nytårsklassiker. Til dessert er det lidt forskelligt, men smeltet chokolade i en gryde, vaniljeis og lidt rom, kan klare dig et meget langt stykke vej. Det er selvfølgelig de små detaljer, der gør nytårs menuen perfekt. Hovedretten vil typisk være nok, sammen med det du så laver der, til at du og dine venner nok skal blive mætte, og nu har du jo alligevel købt rom i processen, så der er lidt at drikke senere. Du kan derfra give dig i kast med drinks. Med rommen kan lave den klassiske cuba libré, eller rom og cola, som de flest kender den som. Dernæst kan du anskaffe dig mynteblade til mojitos. Her er det vigtigt du er i god tid, da du ikke er den eneste, der har den ide nytårsaften. Køb derfor bladene et par dage inden sammen med limes. Faktisk kan man købe alt ind til disse drinks til 5 personer for under 250 kroner pr. mand, og det skal nok kunne klare jer et godt stykke ud i natten.

Dermed bliver det ikke så dyrt at bestille nytårs catering, og du vil have mere tid til at få styr på drinks, og med et par bordbomber skal stedet nok komme til at ligne en rigtig nytårsaften. Alt sammen kan man klare helt uden at bruge for meget tid i køkkenet for 200 kroner pr. mand, og så er der plads til at få bestilt fra et godt sted, så den nytårs catering man får, er af en god kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *