Kød engros

Kvalitet er et vigtigt nøgleord ved kød engros

Er du bosat på Sjælland, nærmere bestemt omkring Slagelse har du mulighed for at få fingrene i noget lækkert og godt produceret kød – hvad enten du skal have julefrokost, gæster eller blot en fredag aften med lidt selvforkælelse. I dette område ligger der forskellige kød engrosser, der leverer kvalitetskød. Hos disse leverandører kan man være sikker på, at kødet er produceret ordentligt – virksomhederne bruger kun faglært arbejde og er hygiejnemæssigt og rengøringsmæssigt helt perfekte. For kød engros omkring Slagelse (se her) er kvalitet, at man ved, hvor produktet stammer fra. Desuden er kødet produceret, så der er taget den største hensyn til miljøet som har været muligt. Hvis man køber sit kød hos en kød engros på Sjælland omkring Slagelse kan man ligeledes være sikker på, at ens kød ikke er proppet med tilsætningsstoffer eller alle mulige genmodificerede stoffer. Kød engros har en produktudvikling i alle aspekter af deres kød, så kødet hele tiden bliver bedre og mere tilpasset kundens behov. Hos kød engros omkring Slagelse er kødproduktionen helt egen og deres selvkontrol sikrer, at kvaliteten til stadighed er rigtig god. Dette betyder, at kød, der på den ene eller den anden måde giver udsving ved kontrollen, bliver kasseret som spiseligt kød og ender altså ikke på kundens middagsbord. Kød engros på Sjælland har ligeledes en levnedsmiddeltekniker ansat, så der hele tiden bliver ført en kontrol på både kød og rengøring, der går ordentligt til, og hvor der ikke er sjusket med tallene.

Kød engros omkring Slagelse distribuerer til hele Danmark

Kød engros kan distribuere til hele landet – og til Europa. Til formålet har man sine egne kølebiler og aftaler med forskellige vognmænd rundt omkring i landet. Hvis der er noget akut, der skal bringes ud, har kød engros også sin egen kølevogn, der er klar til at rykke ud, hvis det er nødvendigt. Kød engros er leverandører til mange af de steder, vi alle sammen benytter os af i dagligdagen, i supermarkeder eller dagligvarebutikker. Kød engros er ligeledes leverandører til forskellige sygehuse, så patienterne også kan få ordentligt produceret kød, selvom de er indlagt. Kød engros på Sjælland og ved Slagelse står ligeledes for catering til forskellige arrangementer.

Kød engros har en klar vision og miljøpolitik

Kød engros bestræber sig på hele tiden at være i udvikling og tilpasse sig kundens behov og ønsker. De vil altid være med på beatet omkring nye pakkemetoder, leveringsmetoder og meget mere. Derfor kan man være sikker på, at få kød, der optimalt behandlet inden det rammer middagsbordet. Kød engros holder sig inden for lovgivningen om miljøpolitik og gør det klar, at alle medarbejdere overholder dette. For at holde styr på de forskellige råvarer, registreres alle ved modtagelse, så eventuelle dårlige produkter kan sendes tilbage. Det er ligeledes muligt at få økologisk kød fra kød engros, hvis det er det man ønsker. Det er et mål og et ønske fra kød engros, at virksomheden og dennes medarbejdere bestræber sig på at give kunden den maksimale oplevelse af kødet på en professionel måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *