Erhvervsrengøring

Hold dig rask med erhvervsrengøring

Man går rundt på sin arbejdsplads i Holbæk eller Kalundborg, og skal hente dagens tredje kop kaffe, men inden da, skal man lige have overstået dagens toiletbesøg. Ude på toilettet møder du en dine kollegaer, i snakker om diverse, mens du står og vasker hænder, og ser, at din kollega ikke får vasket sine hænder efter deres toiletbesøg. Man siger aldrig noget, da det ville være mærkelig og akavet, hvis man skulle bede sin voksne kollega om at vaske hænder. Så du tier, men kan ikke lade være med at tænke på, hvilke bakterier din kollega går rundt og spreder på arbejdspladsen. Det værste var dog, da kollegaen rækker ud efter din kop, og giver dig koppen, og du kan næsten fornemme, at koppen er klam og klistret, men da kollegaen åbner køleskabet og roder blandt de mange madpakker, da var det nok. Det er desværre ikke alle der har en god personlig hygiejne, og bakterierne heraf kan hurtig spredes på eksempelvis en arbejdsplads i Holbæk eller Kalundborg. Det kan derfor være en fordel med erhvervsrengøring, da man med erhvervsrengøring (se her) kan nedsætte denne spredning af ulækre bakterier fra manglende hygiejne.

Mindre sygdom med erhvervsrengøring

Det kan være irriterende og stressende, når ens kolleger eller en selv bliver syge på skift. Stressniveauet stiger, når man mangler bemanding på jobbet, så alle ville helst foretrække at undgå at blive syge. Men hvis der er en generel dårlig hygiejne, hvis folk eksempelvis ikke vasker hænder efter toiletbesøg, så er smittefaren endnu større, og kan hurtigt medføre, at mange på jobbet bliver smittet med ubehagelige sygdomme. Hvis man vælger at gør brug af erhvervsrengøring, så kan man nedsætte denne store risiko, da man med erhvervsrengøring kan få udryddet en stor del af de bakterier der spredes på daglig basis. Når man gør brug af erhvervsrengøring, så kan man få gjort alle de ekstra smittefarlige objekter rene, dette kunne eksempelvis være håndtag eller overflader, hvor man spiser fra. På denne måde nedsætter man altså risici for ens kolleger og ens selv for at blive syge, og smitte hinanden, hvis der eksempelvis er en eller flere som har dårlig personlig hygiejne.

Med erhvervsrengøring behøver du ikke være bange for at tage på arbejde

Hvis man gør brug af erhvervsrengøring skal man ikke længere være bange for kollegaen med dårlig hygiejne. Erhvervsrengøring rengøre alle de overflader som du og din kollega deler på daglig basis, så de bakterier der kan spreder er ikke nær så smitsomme, da de dagligt bliver fjernet fra de fælles overflader, og hvis man selv vasker hænder ofte, og prøver så vidt muligt at undgå samme overflader, så skal man ikke være bange for at tage på arbejde og blive smittet med ubehagelige bakterier og sygdomme, og derfor få sig et alt for højt antal sygedage.

Så du behøver ikkelængere være bange for at møde på arbejde, eller røre ved de samme håndtag og mange andre overflader, da man med erhvervsrengøring får rengjort disse overflader, så de ikke længere er til samme fare for smitte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *