Harddisk optager, læs alt om Harddisk optagere

På en harddisk optager kan du ikke blot afspille som på en DVD afspiller, eller optage som på en DVD optager, men du kan gemme dine optagelser på harddisken. En harddisk optager er nemlig så smart, at den både kan optage og afspille samtidigt. Det vil altså sige, at man kan pause i programmer, mens de bliver vist. Man kan også begynde at se en optagelse, førend den er færdig, og mens man ser programmet vil harddisk optageren stadig optage. Så hvis man ved, man kommer lidt for sent ind i et program, kan man slå sin optager til, sætte sig til rette og se programmet til ende, til den tid der passer en selv. Man kan altså både optage og afspille tv-udsendelser med tidsforskydning. Man kan fryse live-udsendelser, hvilket er praktisk hvis blot man har brug for en tissepause, eller hvis der kommer noget i vejen for ens yndlingsprogram. Med en harddisk optager får man desuden adgang til en overskuelig programoversigt. Med en indbygget timer, kan man gemme programmet på harddisken, mens man ser et andet tv-program eller en film. Så hvis to populære programmer kolliderer i tv-tid, kan man sagtens se dem begge to, uden at skulle vente til genudsendelsen. Det er nemt og enkelt at overføre sine optagelser fra harddisken til en DVD skive, så man kan gemme sine optagelser permanent.

Med nogle harddisk optager modeller kan man også få en buffer. Med en buffer kan man automatisk optage et antal timer fra en vilkårlig kanal. Det vil altså sige, at man kan være sikker på aldrig at gå glip af de seneste timer fra yndlingskanalen.

Mange harddisk optagere er lavet, så man kan tilslutte et videokamera. Det betyder, at man kan gemme sine hjemmelavede optagelser og video, og man kan endog redigere i optagelser på harddisken.

En harddisk kan variere meget i størrelsen. En harddisk kan have en størrelse på 40 GB eller 250 GB eller mere. En større harddisk kan have flere timers optagelse liggende på den. Man kan også vælge hvor høj kvalitet man vil optage i. Hvis man optager i meget høj kvalitet, fylder det mere end hvis man eksempelvis optager i standard kvalitet. Det er derfor vigtigt, man gør sig overvejelser om, hvor meget plads man skal bruge, inden man investerer i en harddisk optager. Nogle forbrugere optager meget, og har brug for at lagre meget på deres harddisk, mens andre kan nøjes med mindre. Hvis man også vil bruge sin harddisk til for eksempel at lagre hjemmevideoer, kan det være praktisk med mere plads, men hvis man blot vil bruge harddisken til at optage programmer, som man senere overspiller, kan man nøjes med mindre plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *