Få meget mere læderstol for pengene

kat i en læderstolEn læderstol er et fantastisk supplement til sofaen i din stue. Den er med til at give en god effekt i rummet. Har du plads til ikke bare en læderstol, men derimod to, kan du lave en dejlig hyggekrog i et hjørne med et flot sofabord imellem. Og vi kan garantere, at størstedelen af dine gæster faktisk foretrækker at sidde i en læderstol frem for sofaen. Her skal de ikke tænke på at have en ”nabo” ved siden af, men kan slænge, som de har lyst til. Og den er et hit til alle generationer. Sønnike på 8 år elsker at boltre sig i en lænestol. Far 34 år bruger den til at koble af foran fjernsynet til en god omgang bold. Bedstemor på 60 år nyder at sysle med sit sytøj, mens hun sidder behageligt i læderstolen. Og en ekstra bonus er, at der er en matchende skammel eller en vippefunktion til din læderstol, hvis sønnike, far eller bedstemor har brug for den rene afslapning. De slår bare benene op og kommer i samme sekund i drømmeland!

Vores unikke sortiment

Fra første øjekast imponerer vores sortiment selv den kræsne køber. Hver læderstol gør sig bemærket. Det unikke og underskønne design sætter det topniveau, du roligt kan forvente – og mere til. Vores sortiment er karakteriseret ved et minimalistisk design og en finish af højeste kvalitet. Du får meget mere lækkerhed:

  • Stilfulde stålstel
  • De skønneste træsorter
  • Uovertruffen komfort
  • Ægte engelsk herregårdsstil
  • Selvvalgt læderbetræk
  • Flotte farvemuligheder
  • Sædeløft
  • Elektriske motorer
  • Vippe-, dreje- og justeringsfunktioner
  • Og meget, meget mere.

Lige nu kan du tilmed glæde dig over, at vi har tilbud. Køb en læderstol og spar penge. Og det er det eneste, du sparer på. Du får stadig den samme høje kvalitet og et eksklusivt design, som du kan få glæde af de næste mange, mange år.

Velkommen til vores møbelhus i Glumsø på Sjælland

Har du forelsket dig i vores unikke sortiment? Tag jakke og sko på og kom og besøg os. Det skønne Glumsø er nemt at finde, og du kan parkere lige uden for vores hoveddør. Vi tilbyder en kop kaffe og en uformel snak. Du får altid den bedste service og rådgivning, mens vi viser dig vores super flotte sortiment. Fortæl os om dine ønsker og behov, men også om dit rum, stilen, og hvordan du tænker, læderstolen skal placeres. Jo flere detaljer vi får på banen, jo større muligheder har vi for at pejle dig i den rigtige retning. Og der er også det store spørgsmål. Hvilken prisklasse er du ude i? Vi tilbyder læderstole i alle prisklasser, så det er op til dig at finde din smertegrænse. Vi er selvfølgelig til at forhandle med, så lad ikke prisen afholde dig fra at aflægge os et besøg. Vi er sikre på, at vi sammen kan finde din klare favorit blandt vores sortiment – eller måske to af slagsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *