Thailand

Danskerne elsker fjerne destinationer

Danskernes ferier går længere og længere væk. Rejsemønstrene har ændret sig meget siden de første charterturen kom på banen og det blev muligt for alle, at kunne ud og flyve. I dag er mange deres egne rejsearrangører og går helt uden om de pakkerejser, som de almindelige rejsebureauer tilbyder. På nettet er det let at finde gode tilbud på både hoteller og flybilletter, – også meget langt væk. Thailand er at af de helt store hits, især når frosten og kulden melder sig, drager mange danskere afsted til varmen og den spændende kultur, som Thailand har at tilbyde.

Rejs til sol og varme

Den danske sommer er ikke som den har været, eller også er den bare som den er. Der er ingen garanti for varme og sol. Når efteråret kommer og man næsten ikke føler, at man har set solen, badet i havet og blevet lunet godt igennem, kan den lange vinter der ligger forude, næsten virke uoverskuelige. Tag et afbræk i de mørke måneder, pak kufferten og rejs afsted efter solen. Når Thailand er så populært hos danskerne, så skyldes det ikke bare det fine vejr, men også den venlighed, som man bliver mødt med over alt på hoteller og restauranter. Sådan en rejse kan gøres meget billigere, end for få år siden. Hold øje med de fremragende pakketilbud, der hele tiden dukker op eller sæt selv en helt eventyrlig rejse sammen ved at købe billige flybilletter og overnatning selv.

Hvordan rejsen skal foregå, er en temperaments sag. Er det første gang, at I skal rejse udenfor Europa, så kan det anbefales at benytte et anerkendt rejsebureau. Nutidens pakkerejser til lande som Thailand, minder ikke spor om gamle dages charterferier og er langt mere luksuriøse og kan sagtens være rundrejser, hvor I får set flere steder.

At planlægge rejser på egen hånd, er en udfordring, som især de yngre generationer har taget op. Og det er også skægt, at være sit eget rejsebureau og ikke spor svært, hvis man har tålmodigheden til at sætte sig ind i tingene og jagte de bedste priser. Vær opmærksom på de vilkår, som I køber de billige flybilletter og hotelovernatninger under. Læs alt det med småt, så der ikke opstår skuffelser, hvis I vil afbestille, flyet bliver forsinket eller andet.

Det kan næsten ikke betale sig at blive hjemme

Thailand er meget billig at være i, som turist. Dine danske lommepenge rækker meget langt og du vil få meget luksus for ganske få penge. Faktisk er det så billigt i hele landet, at man godt kan spørge sig selv, om det kan betale sig at blive hjemme og spise rugbrød i regnvejr, når man kan ligge på en strand og nippe til eksotiske drinks så ekstremt billigt. Byt julen ud med en dejlig rejse eller spar ferieugerne sammen, så I kan være væk i en længere periode og på den måde få Thailand helt ind under huden. I kommer afslappede hjem og har masser af kræfter til at stå i gennem den sidste del af vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *