penge online

Brug for et online lån?

Nogle studerende er af den overbevisning at de ikke kan låne penge, når de er på SU. Er du en af dem tager du fejl. Alle personer over 18 år kan låne penge også selvom man er på SU. Det er dog et faktum at nogle banker generelt ikke er synderligt glade for at låne småbeløb ud til unge mennesker på SU. Dette skyldes at unge mennesker ofte ikke har andre økonomiske tiltag i deres bank og har derfor ikke sikkerhed for om du bliver hos dem i mange år frem. Dette er en usikkerhed for bankerne. De er nemlig interesseret i at beholde dig og erhverve loyale, stabile kunder. Der findes naturligvis også det almindelige SU lån som det offentlige stiller til rådighed for unge, som ønsker en smule mere at gøre godt med i løbet af måneden.

Der er også de online låneudbydere, som har specialiseret sig i de private kunder – modsat bankerne som har specialiseret sig i erhvervskunder. Disse virksomheder som tilbyder online lån har tilmed også udviklet tilbud specielt til unge studerende med en trang økonomi. Nogle studerende har mulighed for at låne penge af deres forældre, mens andre ikke har mulighed for dette på samme måde. Det er nemlig svært – hvis ikke umuligt – at få økonomien og hverdagen til at løbe rundt blot på en SU som består af omkring 5000 kr. Dette ønsker online lånere at hjælpe med.

Hvornår er det en god idé at benytte sig af online lån?

Det er som nævnt et faktum at økonomien er trang på SU. Selvom du har en sund økonomi, kan der opstå tider hvor der mangler et par ekstra kroner i kassen. Det kan være uforudsete regninger til licens, forsikringer eller lignende som kommer bag på dig. Dette betyder naturligvis ikke at du normalt ikke har styr på din økonomi, men ting kan smutte og alle oplever forglemmelser gennem livet.

Det kan også være tilfældet at du mangler penge til en smule fornøjelser i hverdagen. Det kan være svært at få penge til dette som studerende på SU. Det kan for eksempel være ferie, køb af ny telefon, koncert, hygge med venner eller andet sjov og fornøjelser. Er dette tilfældet er online lån altså et potentielt valg at overveje, når hverdagen altså vel at mærke normalt hænger ordentligt sammen økonomisk. Et online lån behøver ikke nødvendigvis blive en stor belastning for dine pengesager de kommende måneder. Småbeløb kan som regel afdrages efter ønske, så du selv er herre over, hvor mange penge du skal afdrage med om måneden. Du kan derfor vælge at afdrage et par hundrede kroner om måneden, hvis det er det du ønsker. Det er dog individuelt hvilket lån der passer bedst til den enkeltes behov. Der findes SU-lån, såkaldte hurtiglån og SMS-lån med flere.

Alt i alt er online lån altså et muligt alternativ når der skal ske lidt sjov og fornøjelser og du allerede har en sammenhængende økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *