hotel

Akva vandsenge forbedrer din søvn

En vandseng sikrer dig en god nats søvn og er meget skånsom for din krop. Med en almindelig madras kan man hurtigt få overbelastet kroppen, fordi man kommer til at ligge i en dum stilling. Denne form for overbelastning af eksempelvis skuldre, nakke og ryg bekæmper vandsengen, eftersom den sørger for, at vægten fordeles over hele sengen. Akva laver nogle gode vandsenge, som former sig efter kroppen og giver nat efter nat med god, dyb og jævn søvn.

Hos Akva vandsenge er hygiejnen i top

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en vandseng fremfor en almindelig seng. En vandmadras støtter lige så godt som en almindelig madras, men er langt bedre til at fordele vægten, og så kan vandmadrassen regulere temperaturen alt efter behov. På de kolde vinterdage behøver du altså ikke at ligge og fryse, imens du venter på, at kroppen får varmet madrassen op. Ligesom du ikke behøver at ligge og svede om sommeren. En anden ting, der kendetegner en Akva vandseng, er det høje hygiejne-niveau. Vandmadrassen er nem at rengøre, og betrækket kan lynes af og vaskes.

En vandseng er også et rigtigt godt valg til dig med allergi. Vandsengene har alle betræk lavet af tekstiler, som er testet helt fri for skadelige stoffer, og som er så allergivenlig, at de også kan bruges til babyer. Akva vandsenge tilbyder forskellige dæmpningsniveauer, som hjælper med at dæmpe vandets bevægelse og gøre vandmadrassen mere fast. Du kan få fiberlag, som dæmper hele madrassen, og du kan vælge ekstra støtte til ryg og lænd.
Vandsenge fra Akva kan købes her.

Vandsenge lindrer ryg- og gigtsmerter

Akva vandsenge er også en stor hjælp for dig, der er plaget af gigt. Trykaflastningen i vandmadrassen skåner hævede og ømme led, og sammen med varmen fra madrassen vil du kunne mærke en tydelig forskel. Ligeledes kan vandsenge forbedre søvnkvaliteten for dig med rygproblemer. I en undersøgelse, hvor 159 rygpatienter prøvede at sove i vandsenge, viste det sig, at vandsengen reducerede rygsmerterne med hele ti procent. Dette skyldes blandt andet, at varmen i madrassen får kroppen til at slappe af og afspænde, og at madrassen, som tidligere nævnt, skåner kroppen og forhindrer overbelastning. En vandseng kan altså skræddersyes efter de behov, du har, og der er god vejledning at få, hvis du har spørgsmål vedrørende vandsengene, eller du er i tvivl om, hvilken slags du selv har brug for.

Det er også muligt at købe todelte vandmadrasser, så at dig og din partner kan have hver sin temperaturindstilling og hver sin støtte/dæmpning. Således bliver du heller ikke vækket, når din partner vender sig i søvne. Det kan dog være lidt svært at forestille sig, hvordan sådan en vandseng føles. Akva har derfor sørget for, at det muligt at afprøve en vandseng og se, hvad det egentlig er, før du beslutter sig for at investere i en.  Med de tre forskellige typer af Akva vandmadrasser (hardside, softside og softside Q) er der de bedste muligheder for at finde den madras, som lige præcis passer til dig og dækker dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *